Buď trendy v zime 2015/2016

Zaujíma Vás móda, chcete byť IN a neviete čo na seba? Máme pre vás módne trendy na túto zimu! Zistili sme, čo budú najväčšie hity zimy 2015/2016.

Čo bude nové v zime 2015/2016? Tieto kožušinové bundičky! Nájdete ich hlavne na internetových online obchodoch. Ak chcete byť IN a hľadáte nejakú vhodnú bundičku na zimu, toto bude určite tá správna voľba. ;-) Vnútri je zateplená kožušinou, má kapucňu a nájdete ju v rozličných farbách.



Už v jeseni ste si mohli všimnúť niekoľko kožušinových vestičiek. Túto zimu však môžeme očakávať veľké BUM! Je jasné, že pomaly ale isto znovu prichádzajú do módy. Nájdete ich už takmer v každom obchode. Ako doplnok môžete použiť napríklad opasok. Vesty sú často doplnené o látkovú časť. Kožušina teda nemusí byť po celej veste.



Jedným z najväčších trendov tohtoročnej zimy budú svetre na spôsob peleríny či deky známe pod názvom ,,pončo". Najčastejšie nájdeme pončo pletené a kúsky sa môžu doplniť napríklad opaskom.



Taktiež sa už určite každý z nás začal stretávať s dlhými svetríkmi a kardiganmi. Tie budú túto zimu určite hitom!



Do módy sa dostávajú strapce! Nájdeme ich na tričkách, svetroch, ale hlavne na kabelkách. Kabelky sú najčastejšie v hnedej farbe, ale nájdeme ich aj v čiernej, sivej či iných. Keďže strapce pripomínajú indiánsky štýl, volia sa skôr prírodné farby. ;-) Materiál je zväčša semiš.


Túto zimu sa určite často objavia na nohách žien i mužov takzvané ,,workery". Konečne to už nie sú papuče... :-D Zväčša sú zo syntetickej kože a svetlo-hnedej farby. Najobľúbenejšou kombináciou žien sú hnedé workery s ružovým vrchom.

Bobinka, 17.12.2015


Kategórie

Archív

Posledné články