Pekné svadobné šaty - aj pre tehuľky

Univerzálna
Prešov
Perfektný
300.00
Ponúkam na predaj veľmi pekné svadobné šaty -použité len na krátkej svadbe, v bezchybnom stave. Šaty sú vzadu na šnurovačku a teda sú variabilnej veľkosti (cca 38 - 44). Sú vhodné aj pre tehuľky.

Šaty sú korzetového typu so zapínaním okolo krku na 1gombík (tiež upraviteľné), vrchná časť je zdobená kamienkami a krajkovým vzorom. Časť okolo krku je vlnovito ozdobená a vytvára akoby golierik. Sukňová časť pozostáva z viacerých vrstiev tylu, vrchná vrstva je s trblietkami a je šikmo vyzdvihnutá, čo vytvára zaujímavý efekt. Po obvode sú v šikmej línii našité 3 veľké ľalie, ktoré ešte okrášľujú celkový dojem.

Šaty ponúkam s ďalšími doplnkami: dvojobručová spodnica (ľahučká a pohodlná), v prípade záujmu ponúkam aj biely korzet s variabilnými ramienkami, ľahúčky biely kabátik (tenký umelý kožuštek - vhodný na jar, jeseň alebo chladnejší letný deň), lodičky veľ. 38-39, ozdobu do vlasov,pre ženícha set kravaty a ozdoby do vrecka saka. Cena samotných šiat je 300 eur. V prípade záujmu o všetky ponúkané súčasti možnosť dohody.

Šaty sú kúpené v Španielsku a sú veľmi ľahké a pohodlné. Nebudú určite prekážať pri chôdzi ani pri tanci.



ID inzerátu: 769
Dátum pridania: 13.7.2015
Zaujíma sa: 1 človek
Zobrazený: 1414 x

Libi tiež ponúka