17.12.2015 21:10

Pred pár dnami mi kamarát povedal " si hlúpa, keď sa chceš vydať a mať deti ." Veľmi ma to zranilo.Prečo by som mala byť hlúpa, to sa už na tomto svete nikto nevydáva /nežení a ani nikto nemá deti.Čo je irónia on sam ma dieťa a mal sa ženiť ale pre nízku účasť to neurobil. Ženy čo vy nato ??????????

17.12.2015 22:00

Každý má iné hodnoty, názory...On by nemal označiť teba za hlúpu, že máš iný názor a ty zas nedcudzuj jeho. Určite má na to nejaký dôvod, prečo takto rozmýšľa. :-) Ja neodcudzujem nikoho...nech si každý žije svoj život podľa seba...teda kým tým vyslovene iným neškodí. :-)

18.12.2015 12:15

Ak sa niekto nad niekým povyšuje - napr aj tým, že ťa označuje za hlúpu - tak to robí preto, lebo sám sa cíti hlúpo, neisto a hlavne zle vo svojom názore. A aby sa tak zle necítil, radšej bude osočovať teba a ostatných, že majú hlúpe názory.

Určite nepočúvaj ľudí, ktorý svoj názor vyjadrujú agresívne a osočovaním. Riešia vtedy len svoj vlastný problém - väčšinou pochádzajúci z bolesti či strachu.

Rodina a deti sú fajn, ináč by sme tu ani jeden z náš neboli;)

20.12.2015 16:29

Mate pravdu ....určite ma nato dôvod. Mrzia ma jeho slova iba preto lebo som ho ľúbila, každý mame iné hodnoti. Som rada, že to povedal teraz a nie o niekoľko rokov neskôr.

Priznal sa, že malé deti nemá rad a svoju dcéru ani nechcel.
Jeho predstava o živote je iba si užívať život a mať ženu ktorá mu poslúži vždy, keď bude mať chuť (na sex).

Aby ste mohli prispievať do fóra, musíte sa najprv prihlásiť.