16.12.2015 23:58

Ahojte, aké sú podľa vás najkvalitnejšie značky? S ktorými máte najlepšiu skúsenosť a ktoré sa podľa vás všeobecne považujú za top?

17.12.2015 21:48

Na kvalitu pozerám hlavne čo sa týka topánok, na tom ostatnom mi až tak nezáleží. :-P Veľmi vychvaľované sú botasky New Balance, vraj sú veľmi kvalitné a pohodlné :P Tie sa mi však nepáčia, tak som ich ani neskúšala...ja mám dobrú skúsenosť s Baťou :) Vždy mi topánky odtiaľ vydržia dlho a keď ich umyjem a nakrémujem, tak aj po rokoch vyzerajú takmer ako nové. :-)

21.12.2015 01:18

No to je ťažko povedať. Z oblečenia je to u mňa také všelijaké, ak mám nejaké kúsky čo aj keď sú značkové, tak sú vyrobené masovo tak napokon až tak kvalitné nie sú... Čo mám rozličné značky hlavne zo secondhandu tak Esprit veci veľmi dlho vydržali, ale zasa keď som párkrát vošla do toho obchodu tak sa mi tam nikdy nič nepáči. Pokiaľ by som mala hovoriť o tom, čo je môj štýl, tak je to Stradivarius. Ale inak ja si všetko tak chránim, takže u mňa aby sa niečo zničilo tak to musí byť sila :)) Pokiaľ ide o spodné prádlo tak mám dobrú skúsenosť so značkou Etam. No a pokiaľ ide o pánsku módu, tak ručne šité košele, obleky a topánky značky Galard sú kvalitou top. Ale na SR táto značka nie je, iba v ČR. Ale to je tak, keď niekto niečo šije tak si za tým stojí celou svojou reputážou, ak je to malobchod :) Kiežby bolo takých maloobchodov viac, to by boli veci kvalitnejšie :)
PS: Zlú skúsenosť mám z vecami značky Atmosphere a celkovou kvalitou vecí z Primarku... a veci z obchodu New Yorker veľmi zlá kvalita tiež.

6.7.2017 07:18

čo sa týka tenisiek tak nike, adidas, vans oblubujem najviac. ale hlavne nike. objednávam z footshop.sk a vyuzivaj aj zlavy! ☺ http://www.kuponyzdarma.sk/footshop-sk/ a inak co sa tyka oblecenia tak tiez oblubujem nike a adidas, dalej veci z manga, zo zary alebo aj z tesca F&F sú super.

31.8.2017 10:23

Annička dakujem za odkaz, hladala som trošku vzššie zlavy lebo aj ja dost nakupujem na footshope a našla som ešte tento web https://zlavovekody.sk/web/footshop-sk/
Inak som sa dočítala že su take weby ktoré ti daju nejaké peniaze ked sa tam registrujete a budete nakupovať na roznych eshopoch. počuli ste o nich?
M

16.5.2022 21:09

Ponúkame finančné prostriedky všetkým, ktorí to potrebujú, s veľmi nízkou úrokovou sadzbou 3 % bez záruky, budeme vám schopní poskytnúť akúkoľvek sumu v rozmedzí od 5 000 eur do 5 000 000 eur, úroková sadzba je obchodovateľná, s možnosťou splácania od 1 do 20 rokov, ak máte záujem, kontaktujte nás teraz e-mailom (stevenmartinfirm@gmail.com) pre ďalšie podrobnosti

Aby ste mohli prispievať do fóra, musíte sa najprv prihlásiť.