18.12.2015 23:55

čo považujete za vhodný alebo naopak za nevhodný darček na Vianoce pre svoju polovičku, prípadne pre súrodencov, rodičov, blízkych a priateľov? Čo radi dostávate? Je niečo čo pod stromčekom vidíte neradi? Pochváľte sa čím najradšej obdarúvate Vy. :)

20.12.2015 00:39

Každý človek je jedinečný a niečo iné ho poteší. :-) Mňa napr. potešia veci ,,ktoré by som si sama nekúpila" :P Nejaké také prekvapenie, možno vtipné...nech to nestojí veľa, lebo potom je to pre mňa taký nepríjemný pocit, že na mňa daný človek veľa míňa. Veľmi by ma potešilo, keby pre mňa darček vyrobil, niečo originálne vymyslel. :-) Veci, ktoré potrebujem, si kúpim sama...ak darček, tak niečo takéto....nech si na tom dá človek záležať alebo potom radšej nech nekupuje nič, ja darčeky kupované z nutnosti nepotrebujem. ;-)
A čo sa týka mňa, tak sa snažím spojiť to, čo by sa páčilo im s mojim názorom o tom, aké by sa mali dávať darčeky. :-D Takže kupujem/vyrábam originálne veci, vždy si darčeky dobre premyslím a strávim nad nimi občas aj dosť veľa času...potom som ale veľmi šťastná, keď sa darček páči. :-)

6.1.2016 10:58

Obdarúvam zvyčajne tým, čo si všimnem že by potrebovali, napríklad že majú zničenú peňaženku a podobne. Zvyčajne je to niečo praktické a drobné. Rodine som posledné roky zvykla kupovať nejaké pekné vykrajovátka na medovníky a kuchyňské chňapky. A ďalej rada dostávam aj darujem jedlo :) Neviem, či je to vhodné, ale my si v rodine radi darujeme kokosový olej, dobré vínko, sušené goji a podobne :) Tento rok ma úplne mega potešila kamarátka, ktorá mi darovala vaječný likér, ktorý sama robila a fľašku vianočne pomaľovala. Tiež rada dostávam infantilné veci s vianočným motívom ako ponožky so sobmi... tento rok som dostala rozkošné vianočné kuchyňské utierky.

16.1.2016 22:28

Bobinka velmi sa mi páči zvolený prístup :) originálne darčeky sú podla mna tie najvzácnejšie a človek nezabudne od koho ich dostal :) ..................... Suami, s tým jedlom máme niečo spoločné, aj ja ho rada dostávam, aj darúvam. A myslím si že vianoce sú skutočne sviatok kedy asi nikomu nevadia infantilné darčeky :) ved na vianoce sa každý na chvílu stáva dieťaťom :)

16.1.2016 22:29

u nežnejšej časti rodiny väčšinou stavím na kozmetiku a u mužov na techniku. A ja rád dostávam všetko

16.1.2016 22:38

dakujem za názory :)
kral, mám pocit že väčšina mužov stavuje na kozmetiku, ja tiež od brata dostávam vždy kozmetický balíček a mamina tiež :D ale zasa musím uznať, že skutočne je to istota, lebo kozmetiku každý využije, nebude stáť nikde v rohu, nepokazí sa, je to užitočná vec :) i ked nie tak vecná :)

Aby ste mohli prispievať do fóra, musíte sa najprv prihlásiť.